Maricel Popa, cercetat. Olguța Vasilescu, REVOLTATĂ: Vă aduceți aminte?

Lia Olguța Vasilescu, proces Dragnea: Sper ca instanță să vadă
Lia Olguța Vasilescu, proces Dragnea: Sper ca instanță să vadă

Olguța Vasilescu este revoltată după ce DNA a decis să îl cerceteze penal pe Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași după ce șeful județului a  reziliat contractul unei firme ce turna asfalt peste bălegar. 

"Va mai aduceți aminte aceasta știre? Dacă nu, priviți reportajul și veti fi la fel de revoltați ca atunci. Aflat in vizita de lucru in șantier, președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a constatat cum o firma turna asfalt peste bălegar, fără nicio pietruire a solului, in fine, fără nicio legătura cu procedura de asfaltare, iar "asfaltul" era decopertat ca o pătura. Ce credeti ca a făcut DNA? Ca a făcut dosar patronului firmei? Nu! Azi l-a transformat in suspect pe Maricel Popa fiindca a denuntat contractul cu firma respectiva, deci "abuz in serviciu" - infracțiunea preferata procurorilor DNA și... țineți-va bine... a câștigat capital de imagine pentru el si partidul din care face parte. Așa e ca va suna cunoscut?" a scris Olguța Vasilescu pe contul său de socializare.

Reamintim că  DNA a decis începerea urmăririi penale pe numele pentru șeful Consiliului Județean Iași, Maricel Popa  după ce a reziliat contracte pentru întreținerea drumurilor județene, în urma unor scandaluri mediatice. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel