Mariana Preda, director al Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, a murit. Fost senator PSD: Un om deosebit...

foto ilustrativ
foto ilustrativ

Mariana Preda, profesor de chimie, director al Colegiul "Nicolae Grigorescu", în perioada 1982-1993, a murit. Un fost senator PSD îi deplânge dispariția.

"Profesoara mea de chimie în liceu, colegă de cancelarie, primul meu șef, ca directoare a liceului "Nicolae Grigorescu", mama unei bune prietene... Un profesor remarcabil și un om deosebit. R.I.P.", a scris Georgică Severin, fost senator PSD, pe Facebook. 

Mariana Preda s-a născut la 27 august 1935, la Breaza. A absolvit liceul în orașul natal, apoi Facultatea de Chimie din cadrul Universității București. Aproape toată cariera sa profesională a fost legată de Liceul Industrial nr. 5, devenit apoi Liceul "Nicolae Grigorescu", Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" de astăzi, scrie campinatv.ro. Și-a început activitatea de profesor de chimie la această instituție de învățământ în anul 1967, iar din 1982 a devenit director. În august ar fi împlinit 85 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel