Marian Preda: Nou partid naționalist, după acțiunile UDMR

Sociologul Marian Preda nu exclude aparția unui nou partid naționalist după dispariția lui Corneliu Vadim Tudor. Totul ar fi posibil în contextul ultimelor acțiuni ale UDMR.

"Prin pretențiile exagerate și insuficient explicate, Kelemen Hunor și UDMR nu doar că nu au obținut nimic dar au și compromis unele cereri justificate ale minorității maghiare și au reactivat filonului naționalist încă puternic atât în Transilvania cât și în zonele sărace din fostul Regat .

După dispariția lui Vadim și a României Mari s-ar putea să asistăm la nașterea unui nou partid naționalist, reacție la acțiunile recente ale UDMR dar și la teama de străini exacerbată direct și indirect prin media internațională preluată și în România.

Cum 2018 este aproape, sper să nu se răspundă la provocările venite dinspre Ungaria sau din alte zone interne sau externe interesate de destabilizarea României. Patriotismul și apărarea intereselor României și românilor sunt una, naționalismul demagogic și extremist este altceva și trebuie evitat," a scris Marian Preda pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel