Marian Oprișan, ceartă cu un jurnalist Realitatea de Vrancea: N-are sânge în instalație!

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a avut un schimb dur de replici cu reporterul Realitatea de Vrancea, după ce jurnalistul a anunțat că va publica o anchetă care-l privește.

Ancheta ziaristului vrâncean are ca subiect o tranzacție imobiliară făcută de fata de 26 de ani a lui Marian Oprișan. Valoarea tranzacției este de peste 1 milion de euro. 

În urma acestei informații, Marian Oprișan l-a sunat pe reporterul Sebastian Oancea, urmând un schimb de replici surprins pe reportorfon de jurnalist. Joi seara, cei doi au discutat, în direct, la Realitatea Plus, după ce a fost prezentată discuția înregistrată:

M.O: - ”Am văzut că vă pregătiți asiduu să executați elementele constitutive ale infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare. Am înțeles că vreți să scrieți o mare anchetă despre fiica mea...”. 

S.O: - ”Dacă dvs. sunteți transparent, puteți să-mi răspundeți și pe stradă și la telefon și cum doriți dvs.”

M.O: - ”Dar dacă stăpânii tăi de la PNL te-au pus să te iei de copilul meu, luați-vă de mine dacă aveți sânge în instalație, nu de copilul meu!”

Ancheta a plecat de faptul că fiica lui Marian Oprișan a cumpărat un teren în centrul Focșaniului, cu 300.000 de euro, și l-a revândut cu 1,3 milioane de euro. După ce ziaristul a anunțat pe Facebook că va publica ancheta, Marian Oprișan l-a sunat și au avut dialogul prezentat. "Tocmai m-a sunat Oprișan să mă amenințe că, dacă public investigația despre tunul imobiliar dat prin intermediul fetei sale, voi avea de furcă", a fost mesajul postat de jurnalistul Sebastian Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Joi seara, cei doi au dialogat în direct la Realitatea Plus.

M.O: - ”Eu i-am răspuns domnului Sebastian Oancea la orice întrebare, dacă dumnealui este trompeta PNL în județul Vrancea continuă să-mi amenințe mama și fiica...”

S.O: - ”Nu v-a amenințat nimeni!”

M.O: - ”...neavând sânge în instalație să se refere la mine, n-are niciun sens!” (...)

M.O: - ”Nu am amenințat absolut deloc. Familia mea și-a plătit impozite, familia mea a desfășurat tranzacțiile corect. DNA-ul a achetat zeci de ani, jurnalistul dvs. nu e prima oară când scrie toate prostiile și minciunile la adresa mea.”

S.O: - ”Vă reamintesc că ați pierdut patru procese, domnu' președinte! Toate instanțele care m-au achitat în cele patru procese pe care mi le-ați intentat și au spus că am scris adevărul. Nu mi-aș permite să ameninț niciodată vreo femeie, oricum ar chema-o.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel