Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Marian Goleac: Parazăpezi pe Șoseaua Berceni. PREMIERĂ-VIDEO

În prag de iarnă, Primăria Sectorului 4 montează, pentru prima dată în istoria sectorului, parazăpezi pe una dintre cele mai aglomerate artere de circulație.

Este vorba despre Șoseaua Berceni, tronsonul cuprins între Apărătorii Patriei și Șoseaua de Centură, stradă frecventată zilnic de mii de mașini care fie merg la depozitele și firmele de pe fosta platformă industrială IMGB, fie aparțin celor ce locuiesc în localitățile limitrofe Capitalei. Motivele care au dus la această decizie au fost explicate de Marian Goleac, directorul general al S.C. ADP 4 S.A., societatea care va gestiona anul acesta activitățile de deszăpezire din sectorul 4.

„Avem deja puse la punct stocurile de materiale antiderapante. În plus, avem la dispoziție peste 160 de utilaje pentru îndepărtarea mecanizată a zăpezii, precum și peste 450 de lucrători ce vor curăța manual spațiile înguste. În plus, anul acest bifăm și o premieră pe acest subiect. Vom monta parazăpezi pe Șoseaua Berceni pentru a diminua riscul ca această arteră să se blocheze. Această stradă este, potrivit datelor noastre una dintre cele mai aglomerate artere din sectorul 4 și în plus, cea mai expusă blocării în caz de viscol, întrucât pe tronsonul dintre Apărătorii Patriei și Șoseaua de Centură avem multe zone în care pe terasamente nu avem clădiri, iar efectul este similar cu cel de pe autostradă", ne-a declarat Marian Goleac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel