Marian Godină: În niciun articol nu am văzut scrise chestiile astea

Marian Godină, într-un mesaj publicat pe Facebook, oferă câteva idei în legătură cu deschiderea unei săli de fitness, idei care, spune el, se aplică în orice alt domeniu. 

"E plin netul cu fel și fel de articole cu idei de afaceri. Îți explică ce ai de făcut, cam cât ai de investit, cum să atragi apoi clienți etc. Îți explică clar cum poți face mii de euro lunar, deși cel care scrie articolul, în loc să pună el în aplicare ideea, o pune pe un blog pentru a face astfel câțiva lei, în detrimentul miilor de euro pe care ți le promite ție. Asta pentru că e el băiat fain. 

Totuși, în niciun articol nu am văzut scrise chestiile astea, care cred că se aplică în orice fel de afacere mică. Eu sunt în măsură să vă dau câteva idei în legătură cu deschiderea unei săli de fitness, deși, după cum am spus mai sus, sunt sigur că se aplică în orice alt domeniu.

Așadar:

1. Primii care vor afla că vrei să deschizi o sală vor fi prietenii și apropiații. Ei vor fi tare entuziasmați și te vor încuraja că va merge bine. Te vor tot întreba când e gata sala pentru că abia așteaptă să vină. Când sala va fi gata, din cei mulți care ardeau de nerăbdare să vină vor veni vreo maxim doi. Restul nu vor avea timp, vor veni de "luna viitoare". Atenție, e posibil să îi vezi că au totuși timp de mers la sală, dar nu la a ta. 

2. Te vor uimi cunoștințe mai îndepărtate care vor veni la sala ta, deși în trecut mergeau la alte săli. Oameni la care chiar nu te așteptai.

3. Dintre "prietenii" ăia de care vorbeam la început, unii îți vor "recomanda" sala, spunându-le altora cât de nasoală e, deși ei nu au călcat niciodată în ea și habar nu au cum e.

4. Trebuie să nu îți pese absolut deloc de niciunul din punctele de mai sus.

5. Obligatoriu trebuie să fii mândru că ești român, iar pe 1 Decembrie să nu omiți să îti pui o poză de profil cu treaba asta.

6. Poți înlocui sala de forță cu o cofetărie, un salon, o brutărie, o pizzerie etc. Treburile vor fi la fel.

[citeste si]

7. Ideile astea nu vă ajută cu nimic, dar e bine să nu fiți luați prin surprindere și să rămâneți mirați", a scris Marian Godină pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel