Marian Godină, atac dur la deputatul Florin Roman: "Nu are cum să poată. Debitează"

Polițistul Marian Godină l-a atacat dur pe deputatul PNL, Mihai Roman, după ce acesta a comentat pe marginea noii legi de presemnalizare a radarelor. 

Iată mesajul lui Mihai Roman, care a stârnit fura lui Godină:

"As vrea sa înțeleg, dar nu pot. De ce se opun polițiștii de la rutieră la presemnalizarea radarelor, ca mijloc de preventie? Doar pentru ca dispare spaga? Doar pentru ca nu mai pot sta la panda? Doar pentru ca nu mai pot fi aroganți? Ieri am circulat prin Italia circa 500 de km. Peste tot radare presemnalizate, șoferii încetinesc și se feresc de accidente și amenzi. De ce mor in prezent pe șosele domnilor de la rutieră 2000 de oameni? E bine așa? Vânați și morți? Nu va apasă niciodată numărul mare de morți pe șosele, faptul ca in loc sa preveniți, voi pândiți și oamenii mor in accidente? Nu va mai satura nimeni de ciubuc?" a scris Mihai Roman pe contul său de socializare.

Godină, atac dur 

Astăzi, polițistul Marian Godină a lansat un atac dur:

"Aș fi dat share, dar mi-am dat seama că am prostul obicei de a-i face pe unii să își șteargă postările după ce le distribui, în loc să fie recunoscători că îi ajut ca lucrurile debitate să le fie citite de cât mai multă lume.
Din postarea domnului deputat sunt de acord doar cu prima frază. "Aș vrea să înțeleg, dar nu pot". Nici nu are cum să poată. În primul rând, asta reiese după ce debitează și după cum își permite să jignească.
În al doilea rând, nu poate să înțeleagă deoarece nu a efectuat zeci sau sute de cercetări la fața locului ale accidentelor mortale cauzate de viteza excesivă, nu a anunțat vreodată familia cuiva despre decesul soțului, tatălui, soției, mamei, copilului etc. (...)" este o parte a mesajului postat de Godină pe contul său de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel