Marian Drăgulescu se retrage din activitatea sportivă

dragulescu
dragulescu

Cel mai valoros gimnast român al momentului, Marian Drăgulescu, și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă. Drăgulescu a plecat, marți, în Mexic, fiind invitat la o demonstrație de gimnastică.

Marian Dragulescu, multiplu campion mondial și european la gimnastică, a decis să se retragă defintiv din sportul de mare performanță. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru WOWbiz de Adrian Stoica, președintele Federației Române de Gimnastică.

 "Informația pe care o aveți este una corectă. În urmă cu aproape zece zile Marian Drăgulescu ne-a anunțat că renunță la sportul de mare performanță. El este acum în drum spre Mexic, pentru a participa la o demonstrație de gimnastică în nume personal, deoarece invitația a fost una nominală. Nu știu exact ce va face Marian de acum înainte. E posibil să devina antrenor la clubul Steaua", a precizat Adrian Stoica.

 Sportivul a primit recent și restanța din premiul care i se cuvenea de la Olimpiada din 2008.

Se pare că nemulțumirile lui Drăgulescu față de Federația  Română de Gimnastică, din cauza neincluderii în lotul pentru Olimpiada de la Londra, nu s-au cicatrizat, acesta fiind poate și unul dintre motivele pentru care Drăgulescu renunță la activitatea de performanță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel