Marian Drăgulescu, argint la sol

Gimnastul român Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint în prima zi a finalelor concursului contând pentru "Cupa Mondială", din orașul ungar Szombathely, clasându-se pe locul secund la sol, cu o nota de 14,200 puncte (dificultate 6,5, execuție 7,7).

Primul loc la acest aparat, care a deschis sâmbătă concursul, a fost ocupat de japonezul Fuya Maeno, cu aceeași notă, 14,200 puncte, departajarea pe podium fiind făcută, conform regulamentului, de nota de la execuție, unde sportivul asiatic a primit 8,4, în timp ce dificultatea exercițiului său a fost de doar 5,8. Pe poziția a 3-a la sol a fost turcul Ahmed Onder, cu 13,933 puncte.

Tot în prima zi a finalelor, în întrecerea feminină, românca Laura Jurca a fost a 6-a la paralele, cu 12,833 puncte, concursul la acest aparat fiind câștigat de suedeza Jonna Adlerteg — 14,200 puncte.

De asemenea, sâmbătă, un alt gimnast român calificat în concursul pe aparate, Cristian Bățagă, a ocupat locul 6 la inele, cu 13,333 puncte.

Duminică, în ultima zi a concursului de "Cupă Mondială" de la Szombately, vor evolua, cu șanse mari la medalii, la feminin, Cătălina Ponor, la bârnă și sol, unde a evoluat cel mai bine în calificări, Maria Holbură, la bârnă, precum și Marian Drăgulescu și Cristian Bățagă, la sărituri, Vlad Cotuna fiind prezent în finala la paralele, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel