Mariah Carey născut gemeni, fetiţă şi băiat

mariah_carey
mariah_carey

Cântăreaţa Mariah Carey a devenit mamă de gemeni - o fetiţă şi un băiat - sâmbătă, la Los Angeles, în ziua celei de-a treia aniversări a căsătoriei artistei cu Nick Cannon.

Reprezentanta cântăreţei, Cindi Berger, a anunţat naşterea precizând că prima a fost fetiţa, având o greutate de 2,35 de kilograme şi o lungime de 46 de centimetri, iar apoi a venit pe lume băiatul, care cântărea 2,43 kilograme, având 48 de centimetri în lungime, informează Mediafax.

Berger a menţionat de asemenea că părinţii nu au ales încă nume pentru cei doi copii.

Mariah Carey, în vârstă de 41 de ani, care a mai avut simptome de travaliu spre sfârşitul sarcinii, era calmă crezând că e o nouă alarmă falsă. Soţul ei, în vârstă de 30 de ani, a mers la spital şi era atât de emoţionat încât a intrat iniţial în secţia greşită, fiind condus la maternitate de o asistentă.

Berger a mai spus că cei doi au ascultat împreună melodia lui Mariah Carey "We Belong Together" după naşterea gemenilor.

Carey şi Cannon au planificat să îşi reînnoiască jurămintele de căsătorie duminică.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi raperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Cântăreaţa era însărcinată la scurt timp după căsătoria cu Cannon, însă a suferit un avort spontan, fără a face public acest lucru până nu a anunţat că este din nou însărcinată, în toamna anului trecut. La începutul lunii februarie, artista americană a dezvăluit că va avea un băiat şi o fată.

Cuplul plănuieşte să locuiască şi la New York şi la Los Angeles, având camere pentru copii amenajate în ambele locuinţe.

Mariah Carey a declarat recent că nu intenţionează să aibă alţi copii pe viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel