Mariah Carey, internată de urgenţă în spital

Cântăreaţa Mariah Carey a fost internată de urgenţă în spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Mariah Carey a ajuns în spital după ce a neglijat o problemă de sănătate pentru a participa la un eveniment, conform unui angajament.

Mariah Carey a fost internată într-o clinică din New York cu o deshidratare severă provocată de o gripă şi a fost transportată cu o ambulanţă la spital.

Mariah Carey, în vârstă de 45 de ani, a participat, marţi seară, în cartierul Soho, la lansarea Pier 1 Christmas Pop Up Storybook, o librărie temporară, deschisă doar pe perioada sărbătorilor de iarnă. Deşi începuse să resimtă efectele gripei pe care o contractase cu zi înainte, artista "a fost o profesionistă desăvârşită", potrivit presei americane, şi s-a achitat de obligaţiile sale contractuale. Însă, în dimineaţa următoare, potrivit TMZ.com, Mariah Carey a devenit atât de deshidratată, încât asistenta ei a telefonat la numărul de urgenţe şi a solicitat o ambulanţă.

"S-a îmbolnăvit cu o zi înainte, dar a participat la evenimentul din seara trecută şi s-a achitat cât a putut de bine de obligaţii", a declarat pentru revista People agentul de presă al artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel