Maria Vasii, ipoteză despre Gheorghe Dincă după anunțul DIICOT: Sper să nu fie așa!

Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă

Rămășițele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu, anunță DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Ulterior, Maria Vasii, avocat, a avut o intervenție la Antena 3, fiind întrebată dacă se complică situația acestuia.

„Se confirmă ceea ce noi ne-am permis să spunem fără să avem documente sau alte probe certe, respectiv că discutăm despre un criminal în serie. După cum s-a văzut din declarația sa, își amintea de victima/fata din luna cutare. E posibil ca, la interval de câteva săptămâni, el să fi comis câte o crimă. Sper să nu fie așa!

Dar, din punctul meu de vedere, ororile vor fi evidențiate prin probele care se vor găsi. Sunt multiple victime, de aceea el probabil dorea să recunoască primele două de care era acuzat numai ca anchetatorii să nu meargă mai departe", a spus Maria Vasii, miercuri, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel