Maria Toader, replici cu Biriș din Guvernul Cioloș: Apărați cumva PSD-ul? / Nu mi se pare normal să spuneți așa ceva

Maria Toader
Maria Toader

Maria Toader l-a taxat, la Antena 3, pe Gabriel Biriș, secretar de stat în Guvernul Cioloș.

Gabriel Biriș spusese că de 15 ani nu s-a schimbat nimic în România. Maria Toader a ținut să-i amintească că nu doar PSD a fost la guvernare, ci și guverne de dreapta.

”Vreau ca Guvernul să creeze condițiile pentru relaxarea investițiilor, să înceapă proiectele pe infrastructură, să nu mai avem modificări peste noapte, să avem o discuție relaxată, să vedem cum așezăm sarcina fiscală. Să știți un lucru: nu putem construi pe scutiri tot timpul. Dumneavoastră știți că sunt companii în România care au milioane de euro profit și plătesc impozite cât un angajat cu salariu mediu? E normal? De ce? Pentru că unii au avut acces la niște butoane și și-au eliminat impozitele”, a zis Gabriel Biriș.

”Am avut o întâlnire cu doi specialiști cu care am mai vorbit acum 15 ani. Le-am zis că nu s-a schimbat mare lucru de atunci. În 15 ani de când vorbim de creșteri economice...”, a spus Gabriel Biriș, moment în care a fost întrerupt de realizatoarea emisiunii Income.

”În 15 ani au fost și guverne de dreapta. Să nu uităm că nu doar PSD a guvernat. Uităm aceste aspecte”, a intervenit jurnalista Maria Toader.

”Apărați cumva PSD-ul în studio?”, a intervenit Gabriel Biriș.

”Nu apăr PSD. Dar nu mi se pare normal să spuneți așa ceva. În ultimii 15 ani, au fost guverne și de dreapta, și de stânga. Aici vorbim despre bani în general”, a conchis Maria Toader după care și-a luat la revedere de la invitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel