Maria Sharapova revine. Divizare în lumea tenisului

Rusoaica Maria Șarapova va reveni luna viitoare în competiție, după o suspendare de 15 luni pentru dopaj, urmând să beneficieze de invitații la turneele de la Stuttgart, Madrid și Roma, iar aceste "wild-card"-uri acordate fostului număr mondial divizează lumea tenisului, ale cărui principale vedete se află în această perioadă la competiția de la Indian Wells, subliniază AFP.

Șarapova urmează să dispute primul său meci după Openul Australiei 2016 în data de 26 aprilie, la numai câteva ore după încheierea suspendării sale, în cadrul turneului de la Stuttgart (Germania).

"Această situație este puțin ciudată. Ea (Șarapova) va putea sosi miercuri și apoi să înceapă turneul său așa, este un lucru puțin bizar pentru celelalte jucătoare", a recunoscut germanca Angelique Kerber, ocupanta locului 2 în ierarhia mondială.

"Este un turneu german, iar jucătoarele germane ar avea nevoie de invitații", a adăugat Kerber, care va reveni în fotoliul de lider al clasamentului WTA după turneul de la Indian Wells, în urma forfait-ului americancei Serena Williams, confruntată cu probleme fizice, care nu va lua parte nici la următorul turneu, de la Miami.

Maria Șarapova, care nu mai figurează în clasamentul WTA din cauza absenței sale îndelungate, va beneficia, de asemenea, de invitații la turneele de la Madrid (organizat de Ion Țiriac între 7 și 13 mai) și Roma (15-21 mai), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel