Maria Marinescu divorţează. Frank Colin, soțul creatoarei de modă, arestat

frank-colin-maria
frank-colin-maria
Creatoarea de modă, Maria Marinescu, a decis să divorțeze de Frank Colin, arestat pentru trafic de droguri.  Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa.
Maria Marinescu este hotărâtă să divorţeze la doar cinci ani de la căsătorie. După un an în care a fost nevoită să dea declaraţii anchetatorilor şi să îşi vadă soţul arestat într-un dosar de trafic de droguri, creatoarea de moda a decis să încheie mariajul. Deşi avocata lui Colin spunea că acesta este nevinovat, oamenii legii l-au condamnat având de ispăşit pedeapsa într-o închisoare din Franţa.
Creatoarea de modă Maria Mironescu, al cărei soţ, Frank Colin, este cercetat de autorităţile franceze pentru trafic de droguri, a fost audiată de magistraţi francezi, alături de procurori DIICOT, în cadrul comisiei rogatorii solicitate de Franţa Soţul Mariei Marinescu a fost arestat de autorităţile franceze în primăvara acestui an, pentru trafic de droguri. Ancheta vizează un transport de peste 700 de kilograme de cocaină, Frank Colin fiind suspectat că ar fi capul reţelei de trafic de droguri.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel