Maria Grapini, un nou atac de la Bruxelles: Macovei și Preda țipau ca arși!

Mara Grapini a lansat un nou atac de la Bruxelles, aducând din nou acuze grave unor europarlamentari românia precum Cristian Preda sau Monica Macovei.

Maria Grapini lăudat Bulgaria și a dat exemplul țării vecine. Astfel, la predarea Președinției UE, premierul bulgar a făcut o poză împreună cu toți europarlamentarii, indiferent de apartenența politică, ca semn de unitate.

Maria Grapini a amintit în acest sens și poziția comună a tuturor europarlamentarilor bulgari în ceea ce privește ridicarea MCV-ului, lucru care în România nu s-a îmtâmplat. Dimpotrivă.

„Bulgaria ne dă din nou lecții! Când s-a dezbătut MCV-ul delegația eurodeputaților a fost unită și a cerut ridicarea MCV! Delegația Romaniei a fost dezbinată! Când am cerut ridicarea MCV, Cristian Preda a țipat ca ars, la fel și Macovei, cerând păstrarea MCV pentru România! Azi, la predarea Președinției, premierul bulgar a făcut poză cu toți eurodeputații, indiferent cărui grup politic aparțin! Așa se face politica: în țară te lupți pentru îndreptarea lucrurilor și afară ești unit pentru interesele țării!”, a scris Maria Grapini pe pagina personală de Facebook.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel