Maria Grapini se războiește cu jurnaliștii de la Rise project: Sunt anchetatori?

Europarlamentarul Maria Grapini se războiește cu jurnaliștii de la Rise project. Ea vrea să afle cine sunt ziariștii care lucrează acolo.

"Cred foarte tare ca anumiți jurnalisti doresc sa acopere problema SIPA! Si încearcă sa născocesca asa zise subiecte de scandal! De exemplu au fost contactați asistenții locali de cineva de la Rise project, sa le ceara contractele de închiriere a spațiului de la birouri, cine este proprietarul, cati mp are biroul, ce fac etc.

De ce tocmai acum? De ce niciodată nu am fost întrebata de acești jurnalisti despre ce fac? De ce nu au preluat niciodată comunicatele cu informații de interes public pe care le trimit de câteva ori pe săptămana? Sincer, am încercat sa aflu cine sunt cei de la Rise project, dar pe pagina lor de informații publice au ultimul raport din 2013!!! Nu rezulta de unde au finanțare... cine sunt...

Daca știți mai multe despre afișe project (n.r. - Rise project), va rog spuneti-mi si mie! Eu le-am oferit informațiile publice: adresele cabinetelor din Sibiu, Arges, Braila, București, Timișoara; numele asistentilor si numarul de telefon. Asistentii le-au dat programul si suprafața cabinetului.

Nu sunt multumiți, doresc contractele de închiriere! Pai sunt anchetatori? Contractele sunt confidențiale si le voi da doar organelor care au in responsabilitate controlul activității europarlamentarilor. Voi ce credeți, sunt suspicioasa????", a scris Maria Grapinu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel