Maria Grapini, nominalizată la MEP Awards

Maria Grapini
Maria Grapini

An de an, Europa își onorează cei mai buni oameni din Parlamentul European, premiile în cauză fiind un eveniment extraordinar, la care participă toți actorii importanți din UE. Numite MEP Awards, premiile europene sunt așteptate cu interes și nerăbdare de către cei care au muncit 365 de zile pentru rezoluții și decizii corecte ale Parlamentului European.

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, se află și anul acesta pe lista scurtă a celor mai buni dintre cei buni. Lista conține 45 de europarlamentari, dintr-un total de 751 – totalul membrilor Parlamentului European. Maria Grapini s-a aflat printre finaliști și în 2018. Nominalizarea umanistei s-a făcut din partea Comisiei IMCO, una dintre cele trei comisii în care românca activează. Maria Grapini a luat poziție sistematic în sprijinul consumatorilor români și europeni, a lucrat la rezoluții și directive importante, s-a remarcat prin tenacitate și implicare.

Pe lista scurtă a nominalizărilor

Anul acesta, Maria Grapini se află pe lista scurtă din partea Comisiei IMCO, alături de două colege din Italia, respectiv Cehia. “Astăzi s-au afișat nominalizările și, evident, sunt foarte fericită! E o onoare să fiu printre cei mai buni 45 de europarlamentari, din aproape 800! Sper că este o mândrie pentru România, căci eu îmi reprezint țara și-apoi pe mine!  M-am luptat și mă voi lupta în continuare pentru ca România să fie percepută corect și echilibrat, pentru ca românii să fie văzuți așa cum merită: cetățeni de seamă ai Uniunii Europene! În IMCO, am militat pentru anularea dublului standard, pentru drepturi egale ale consumatorilor, pentru echilibrarea balanței Est-Vest! Susțin IMM-urile, provin de acolo, știu câtă nevoie au de sprijin solid și imediat, am fost ministru și sunt vicepreședinte al Intergrupului pentru IMM-uri din PE. Din toate aceste demnități, am pledat pentru susținerea lor, pentru accesul liber pe piață, pentru finanțare corectă, dar și pentru simplificarea procedurilor, pentru transparență și o mai bună reglementare a domeniului destinat IMM-urilor! Intrarea pe lista scurtă a premiilor MEP Awards, și anul acesta, mă face și mai mândră că sunt româncă, sper că și pe voi! Mulțumesc!“, a transmis de la Bruxelles Maria Grapini. Premiile MEP Awards 2019 se vor decerna în data de 20 martie.

VEZI ȘI:

Tăriceanu, asaltat la Hora Unirii. Ce se ascunde în spatele reacției. Grapini: Mi-a spus clar

Grapini, șocată de Crețu: Doamne ferește!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel