Urmărește emisiunea live


Maria Grapini: Ne-a reunit și unit! Aveam foarte mare nevoie

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a fost prezentă la Zilele Județului Timiș, eveniment organizat în Piațeta Bastionului Theresia. 

Piațeta Bastionului Theresia a fost, sâmbătă după amiaza, plină de oameni, de la copii mici la bunici, de la adolescenți curioși să vadă ce însemna odată schimbul de gardă al cetății Timișoara până la cei care au lăcrimat și lăcrimează încă după acele vremuri rămase proaspete în memoria marelui oraș.  

(w670)

Umanista Maria Grapini a fost prezentă la toate momentele evenimentului inedit, organizat de Consiliul Județean Timiș, în turul de onoare al oficialităților, alături de prefectul județului, președintele CJT, directori ai instituțiilor deconcentrate, timișoreni și timișeni curioși să marcheze împreună ziua județului lor.

Europarlamentarul PPU-sl s-a oprit la taifas cu Popa’s, maestrul caricaturii universale și prieten bun cu Maria Grapini, iar preț de minute bune au discutat despre acțiunile viitoare pe care le vor organiza împreună, în Anul Centenarului, la Bruxelles și Timișoara.

Sunt mândră că am fost primul ministru al Turismului care a acordat titlul de Ambasadori ai turismului personalităților marcante ale României, iar primul titlu a mers către Ștefan Popa”! România promovată prin valori - a fost proiectul inițiat de mine și de echipa mea de la minister, un proiect de care sunt foarte mândră! Laureații titlurilor de Ambasadori au fost, la rândul lor, foarte încântați de inițiativă!”, a spus Maria Grapini potrivit unui comunicat remis DCNews.

 (w670)

Evenimentele Zilei Județului Timiș au continuat cu vernisajul unei expoziții tematice, în foaierul Muzeului Banatului – gazda oficială, cu un impresionant schimb de gardă al străjerilor de odinioară, concerte și un foc de artificii.

Europarlamentarul PPU-sl a fost însoțit peste tot de prefectul Eva Andreaș și președintele CJT, Călin Dobra.

Lumea prezentă la Bastion a rezonat cu importanța zilei de 28 iulie, într-o atmosferă de sinceră sărbătoare.

Uite că se poate! Ziua județului Timiș ne-a reunit și unit, într-un moment în care aveam foarte mare nevoie de consens!”, a spus, în final, umanista Maria Grapini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel