Maria Grapini, la Timișoara: Am declarat și nu-mi schimb opinia

Maria Grapini vine, pe 2 martie, la Timișoara, ca invitat la evenimentul mult așteptat de către iubitorii de concedii reușite: Târgul de Turism Vacanța.

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc, la ora 10.00, în incinta Centrului Regional de Afaceri din Timișoara (CRAFT).

"Mă bucur să fiu, din nou, acasă, mulțumesc organizatorilor pentru invitație! Turismul este un domeniu forte, în toate economiile statelor occidentale, este atractiv, dinamic, adaptabil și creativ! Pe timpul mandatului meu de ministru, am încurajat și susținut IMM-urile de profil și companiile mari românești, care acționează pe această piață extraordinară, am promovat turismul românesc și oportunitățile reale pe care le oferim, ca geografie, cultură, tradiție, gastronomie.

Am declarat și nu-mi schimb opinia că se pot gândi vacanțe minunate, și în țara noastră, fie că vorbim de munte sau de mare, cu o condiție: să existe implicare și o legislație clară! Marea Neagră e o mină de aur, munții noștri sunt căutați de turiști din întreaga lume! Sper ca actualul ministru al Turismului să aibă în vedere potențialul minunat al României și să continue programele gândite de predecesorii săi, printre care mă număr și eu. Ne vedem la Timișoara!", a declarat, de la Bruxelles, umanista Maria Grapini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel