Maria Grapini: Am dus toate sărbătorile noastre în Parlamentul European

M. Grapini
M. Grapini

Atmosferă cu parfum de secol trecut, duminică, 24 februarie, la sediul PPU-sl Timiș, unde toți invitații europarlamentarului Maria Grapini au venit gătiți în costume populare, ii, opinci și flori în păr, pregătiți serios să marcheze Dragobetele.

Acțiunea umanistei Maria Grapini a umplut sala, pentru că, așa cum se dovedește frecvent, românii țin la tradiții și le asumă vizibil, cred în trecut și în puterea lui de a trasa un viitor solid, ancorat în ceea ce reprezintă baza oricărui popor cu conștiință creștină puternică.

Maria Grapini a purtat, la rându-i, o ie din Mehedinți, spre bucuria liderului umanist din același județ, venit la marea sărbătoare a Dragobetelui de la Timișoara, pentru a lua modelul și a-l duce mai departe în județul pe care îl coordonează politic. Grapini a avut alături profesori, istorici, artiști, tineri și seniori, jurnaliști.

"Avem ce arăta și transmite Europei!"

“Mă lupt să apăr România, în Parlamentul European, să-i fac pe cei care iau decizii să ne trateze țara cu demnitate, onoare, curaj, echitate și justă măsură! Am dus toate sărbătorile noastre în Parlamentul European, pentru că avem ce arăta și transmite Europei! Am purtat cu mândrie ia românească, ori de câte ori am avut ocazia, le-am vorbit colegilor mei din toată Uniunea Europeană despre valorile noastre, le-am prezentat artiștii noștri, scriitorii, poeții, am organizat un eveniment major despre Traian Vuia, au aflat despre valorile unice ale neamului nostru!

Acum, le voi spune despre Dragobete și despre tot ceea ce înseamnă această frumoasă sărbătoare, dedicată iubirii de oameni! Azi, ne hrănim sufletele, întâlnindu-ne, vorbind, recitând poezii, cântând împreună. Ce mai frumos de atât?”, a spus europarlamentarul umanist, în debutul evenimentului timișorean.

Vezi şi: Iohannis, decizie CCR. Referendumul propus de Chirieac

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA, REZULTATE 2019. Scrutin crucial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel