Maria Ghiorghiu, o nouă predicție înfiorătoare. Ce a mai apărut pe blogul ei

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă predicție. Mesajul a fost postat pe blogul său personal.

„În această dimineață, în zori de zi, mă trezește un huruit puternic, un vuiet înfricoșător al Pământului. Mă trezesc din pricina zgomotului. Văd un cer senin ca un amurg, iar imediat deasupra Pământului se ridică încet un soare roșu ca de foc. Brusc, soarele roșu ca de foc face explozie, iar pe Pămant curge focul topit, precum curge focul topit. Se formase o cărare lată de foc, ce tot venea la vale, în timp ce Pământul se clătina și se auzea huruitul lui.

Dragii mei, vom auzi de un astfel de eveniment îngrijorător, care se va produce undeva, cândva, și să nădăjduim ca Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului se va milostivi de noi și ne va ocroti cu mila și cu dragostea Sa.

Dacă va fi un cutremur sau trezirea vreunui VULCAN, vom afla împreună. Important este faptul că trebuie să rămânem buni la inimă și la suflet, credincioși și plini de iubire faţă de aproapele nostru. Credința noastră în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului trebuie să rămână fierbinte și plină de iubire în inima și-n sufletul nostru, să putem dărui aproapelui nostru, ca dintr-un izvor divin și care nu seacă niciodată”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel