Maria Dragomiroiu, la pensie: Trebuie să se facă ceva

Maria Dragomiroiu a ieșit, de curând, la pensie, după 40 de ani de carieră. Despre ce sumă este vorba și din ce trăiește artista.

”Nu e vorba că aoleo nu am cu ce să trăiesc. Fiind un artist de primă mână și un om care se gândește la ceea ce va urma își pune ceva deoparte. Nu e vorba că nu am din ce să trăiesc. E vorba ca idee că statutul interpretului de muzică populară și în general al artiștilor nu este cel corect. După atâția ani de muncă mi se părea că trebuia să primesc mai mulți bani. Eu am cotizat încă de pe timpul lui Ceaușescu, eu aveam cel mai mare salariu pe atunci, dar s-a devalorizat. Ce pot eu să fac.

Eu am cu ce să trăiesc și mulțumesc lui Dumnezeu că sunt solicitată, dar dacă sunt aici în prima linie trebuie să și investesc să arăt bine și să te vadă lumea așa cum te știe de o viață. Peste fiecare om trece viața și trebuie să aibă grijă de el. Eu am cu ce să trăiesc. (...) Pentru toți artiștii ar trebuie să se facă ceva, la nivel guvernamental. (...) Nu este normal ca cineva să se îngrijească și de cei care ies la pensie? Nu poți să trăiești din banii aceștia. Nu ai cu ce să tre îmbraci. Lumea să spună ia uite cum a ajuns și ăsta săracul”, a declarat Maria Dragomiroiu în direct la România TV. 

Maria Dragomiroiu a ieșit recent la pensie și susține că primește suma de 1.200 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel