Maria Constantin, bătută de soţ, cu copilul în brațe. "M-a dat cu capul de maşină"

Maria Constantin a povestit coșmarul prin care a trecut, pe vremea când era căsătorită cu un cântăreț de muzică populară. Vedeta a fost bătută de față cu fiul său.

În 2007, Maria Constantin s-a căsătorit un cântăreţ de muzică populară și a adus pe lume un copil. Cei doi au stat împreună șase ani, după care au divorțat.

"Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: 'Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi'. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină", a povestit Maria Constantin.

În prezent, Maria Constantin trăieşte o poveste de dragoste cu fotbalistul Dacian Varga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel