Maria Ciobanu, dorință după moarte: Le-am spus copiilor mei...

Maria Ciobanu a vorbit despre viața ei, nepoți, dar și despre marea sa dorință, de dupa moarte. Cum se va împărți averea aristei.

"Anii trec... le-am spus copiilor mei că, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele să ne aducă în ţara... nu vreau acolo să ne înmormânteze, eu vreau în pământul meu", a declarat Maria Ciobanu pentru Antena Stars.

"Cand ne-om duce, casa o să-i rămână Cameliei. Ea o să o moştenească, să le dea Dumnezeu sănătate şi să se întoarcă şi ei în ţară....sper să se intoarcă şi copiii, sper... Am la Los Angeles doi nepoţi de la Camelia, Cristian şi Mariana. Am avut momente foarte grele în viaţă. Nu am putut să-mi văd baiatul 23 de ani... Dumnezeu m-a întărit. Avea 23 de ani când a venit la mine şi mi-a dat Bună ziua", a mai spus artista.

"Momente grele au fost şi când mi-au demolat casa. M-am mutat în alta şi m-a dat afară şi de acolo. Mircea Câmpeanu este un om extraordinar de bun. A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă.... m-a ajutat să mă mut, eram prieteni de familie. El a găsit casuţa asta. Mie nu mi-a placut... am împrumutat 20.000 de euro, am renovat-o... Eu şi Câmpeanu ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel