Margherita de la Clejani a răbufnit la tv: Toată lumea știe

Deranjată de criticile primite din partea publicului, Margherita le-a tranmis un mesaj tuturor celor care afirmă că este operată din cap până-n picioare.

„Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă... eram grasă. Acum am 26 de ani. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă potr mândri cu pieptul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată. Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare?

Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au. Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără. Eu fac sport, mănânc sănătos. Încerc să am grijă de mine și de aspectul meu. Că își fac un tratament la păr...nu e o operație! E o procedură pentru că vreau să am părul mai bogat. Vopseaua mi-a afectat părul, dar și coafatul. E normal să apelez la astfel de proceduri", a spus Margherita la Antena Stars.

Vezi și: Lidia Buble - Răzvan Simion, relație: Am fost geloasă

Oana Lis - Viorel, scandal: Unul dintre motive...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel