Urmărește emisiunea live


Mărfuri nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa Sud

Portul Constanta
Portul Constanta

Mărfuri nedeclarate în valoare de aproximativ 220.000 lei au fost confiscate în Portul Constanţa Sud.

Poliţiştii de frontieră, în colaborare vameşii, au descoperit într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud aproximativ 4.400 de seturi ceas cu accesorii, mărfuri nedeclarate la intrarea în ţară, informează un comunicat de presă transmis joi de Garda de Coastă.

Potrivit Gărzii de Coastă, o echipă mixtă alcătuită din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat miercuri controlul amănunţit asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

'În urma controlului efectuat în baza unei analize de risc au fost descoperite 4.390 seturi ceas cu accesorii, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, administratorul societăţii comerciale importatoare fiind cetăţeanul român D. M, în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti', se arată în comunicatul de presă al Gărzii de Coastă.

Bunurile, în valoare aproximativă de 219.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale faţă de autoritatea vamală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel