MAREA unire după protestele #REZIST: Nu este partid politic

Grupurile de Facebook 600.000 pentru România și #REZISTENȚA, grupuri formate în urma protestelor de stradă din luna ianuarie a acestui an, au decis să se unească.

"Viitorul grup unic va purta numele #REZISTENȚA, simbol al luptei începute în iarna acestui an. Începând de azi nu vor mai fi aprobate postări pe grupul 600.000 pentru România, membrii putând în continuare să vizualizeze postările făcute până la această dată, dar neputând să mai adauge conținut. Începând cu data de 1 aprilie 2017 grupul va fi desființat.

Nu uitați, însă, să dați LIKE paginii de Facebook 600.000 pentru România (https://www.facebook.com/600000pentruRomania/) pentru că, în viitor, această pagină va deveni, o platformă de comunicare pentru ideile și analizele referitoare la subiectele importante pentru evoluția României. Pagina isi va schimba numele incepand cu 1 aprilie, in #REZISTENȚA.

Pentru că, din punct de vedere tehnic, unirea a două grupuri pe Facebook nu se poate face de către administratori, îi rugăm pe cei interesați să adere în următoarele zile la #REZISTENȚA urmând acest link: https://www.facebook.com/groups/REZISTAMPANALACAPAT/, și să îi ia cu ei și pe prietenii care gândesc și simt la fel.

În încheiere, facem o precizare importantă: grupul de Facebook #REZISTENȚA nu este și nu se va transforma în partid politic, dar va susține ideile oricărei formațiuni politice care va dovedi că luptă pentru binele țării și al cetățenilor ei, și va sancționa prompt orice derapaj de la acest parcurs. Decizia de a se alătura oricărei formațiuni politice actuale sau viitoare va fi, ca și până acum, la latitudinea exclusiva a membrilor grupului", se arată într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel