Marea schimbare în PSD. Se cere chiar și ALTĂ CULOARE

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un președinte de filială consideră că este nevoie de o schimbare în Partidul Social Democrat.

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, consideră că este necesară o discuție pe tema rebranduirii partidului, inclusiv a culorii formațiunii, conform Agerpres. Președintele filialei a mai spus că negocierea de alianțe politice este prioritară pentru partid.

„Trebuie să ne gândim şi la acest aspect - culoarea, rebranduirea partidului sau vom face alianțe. Deocamdată, e mai important să nu mai fim izolați pe eșichierul politic. Pentru că noi, pe stânga, suntem izolați şi ar trebui să ieșim din această izolare, să începem să facem alianțe. (...) Personal, din punct de vedere al zonei aceasta, de Brașov, cred că ar trebui şi o regândire a culorii, nu știu dacă a numelui, păstrarea trandafirilor - pentru că aceștia reprezintă putere, forță”, a declarat liderul PSD Brașov, într-o conferință de presă.

Guvernul PNL, un ajutor pentru PSD

Liderul filialei Brașov a  spus că guvernarea PNL este un ajutor pentru Partidul Social Democrat: „Dar, toate acestea după o bună analiză, puncte tari, puncte slabe, o verificare a impactului. Pentru că, în această perioadă, ne ajută şi guvernul PNL. Până acum, dacă erai membru PSD, îți era rușine, acum ridici capul, ești mândru pentru că tot ceea ce ai făcut îți demonstrează şi îți demonstrează şi instituțiile statului, cu argumente, şi cele europene, că toate măsurile pe care le-am luat au fost pentru România şi pentru bunăstarea românilor".

Marius Dunca a adăugat și faptul că noul lider al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, „este singurul care poate reda încrederea electoratului de stânga" şi, „cu siguranță, la Congres, se va alege în jurul lui o echipă care va reforma stânga românească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel