EXCLUSIV  Marcel Vela, ministrul de Interne, gafă MONUMENTALĂ. Titus Corlățean: Greșeli de începător! Trebuia făcut cu discreție

Marcel Vela FOTO AGERPRES
Marcel Vela FOTO AGERPRES

Marcel Vela, ministrul de Interne, a făcut o gafă monumentală.

Senatorul PSD Titus Corlățean apreciază că declaraţia lui Marcel Vela, ministrul de Interne, cel care şi-a anunţat o vizită în Afanistan este o gafă, subliniind faptul că astfel de vizite în zone delicate, de conflict, trebuie organizate cu discreţie şi seriozitate şi anunţate public după ce au avut loc şi nu înainte.

Titus Corlăţean - un politician cu o mare experienţă diplomatică - deţinând o bună perioadă de timp portofoliul Externelor, a analizat declaraţia făcută de către Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cel care a anunţat că urmează să facă o vizită în Afganistan

"Acestea sunt greşeli de începător în meseria asta pentru că sunt nişte reguli de securitate care trebuie respectate. Vizitele acestea trebuie bine organizate şi, în general, cu discreţie. Când eşti la faţa locului sau după aceea poţi să dai şi declaraţii de presă şi comunicate. E bine să ştii să nu te expui pentru că nu e vorba doar de tine ca persoană, e vorba de un demnitar care reprezintă statul. Dacă are în programul oficial o vizită în Afganistan era bine să meargă în primul rând ministrul Apărării acolo. Ministrul de Interne dacă vrea să meargă trebuie să aibă o motivaţie solidă dar, în general, aceste acţiuni se organizează respectând anumite reguli, iar publicitatea nu este o regulă în astfel de situaţii", a declarat, pentru DC News, Titus Corlăţean.

Întrebat dacă anunţarea acestei vizite pune o presiune mai mare pe cei care ar trebui să-i asigure securitatea ministrului, Titus Corlăţean a răspuns:  "Evident că există un grad de încărcare sporit şi e nevoie de mult mai multe măsuri de protecţie. Nu poţi să prevezi totul şi de asta e bine să nu se facă public, în prealabil, o astfel de vizită".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel