Marcel Vela, la preluarea mandatului, declară „război total” clanurilor mafiote

Marcel Vela, noul ministru al Afacerilor Interne, a declarat, la preluarea mandatului, că își dorește profesionalizarea angajaților MAI și declararea unui „război total” clanurilor mafiote și criminalității.

„La Ministerul Afacerilor Interne este un nou început. Aș dori să mulțumesc domnului prim-ministru și domnului președinte pentru nominalizare și susținerea de a fi în această nobilă misiune de ministru, în slujba poporului (...) Îmi doresc să fie toți angajații Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen infractorilor clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța viața și bunurile românilor. Am încredere că împreună vom face o lume mai bună și o Românie normală", a spus Marcel Vela.


La preluarea mandatului de ministru al Internelor au fost prezenți și premierul Ludovic Orban și președintele României, Klaus Iohannis.


Marcel Vela, noul ministru, are 56 de ani, a fost secretar al Biroului permanent al Senatului și a avut trei mandate de primar al municipiului Caransebeș, în perioada 2004-2016, conform MEDIAFAX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel