Marcel Vela, ministrul de Interne, ceartă cu prefectul Aradului, Florentina Horgea

Marcel Vela - ministru de Interne. Foto: Agerpres.
Marcel Vela - ministru de Interne. Foto: Agerpres.

Prefectul Aradului, Florentina Horgea, i-a reproșat, joi, în ministrului de Interne, Marcel Vela, că a aruncat cu noroi în Arad atunci când a spus că prefectul și subprefectul s-au îmbolnăvit subit. „Am avut disponibilitatea să vă trimitem specialiști din București”, a replicat Vela.

Contrele dintre prefectul Aradului, Florentina Horgea, și ministrul de Interne, au avut loc la începutul videoconferinței pe tema alegerilor. Prefectul i-a spus ministrului să nu mai arunce cu noroi în județ, făcând referire la momentul când Marcel Vela a spus că prefectul și subprefectul din Arad s-au îmbolnăvit și au plecat în concediu medical.

„V-aș ruga, dacă se poate, domnule ministru, să nu ai aruncați cu noroi în Arad. Dacă dumneavoastră considerați că a te îmbolnăvi este un act de nedemnitate, vă rog frumos să vă adresați direct la mine sau la domnul subprefect, nu la întreaga echipă care a muncit aici în Arad. Chiar și eu, din concediul medical, am ținut legătura cu colegii din Prefectură și din toate structurile, pentru a nu exista niciun fel de problemă pentru organizarea turului 1 al alegerilor”, a spus prefectul citat de Mediafax.

Marcel Vela a replicat și a spus că prefectul a depășit cadrul, în ceea ce privește cuvântul „noroi”

„Cred că ați depășit puțin cadrul legat de acel cuvânt „noroi”. Doar am constatat că virușii din Arad atacă într-un mod ciudat doar conducerea prefecturii și era doar o viroză. Dacă ar fi fost prefecți bolnavi cu adevărat chiar am transmis presei că nu e cazul să fie menționați ăpentru că sunt în concediu medical cauzat de boli serioase. Viroza nu implica părăsirea locului de muncă atunci când toate celelate prefecturi, și vă rog să mă credeți că am vorbit cu alți prefecți răciți cobză, care au stat pe baricade. Așa că nu era noroi, era o grijă față de dumneavoastră și dacă nu ați găsit cel mai bun remediu, cel mai bun tratament, noi am avut disponibilitatea să vă trimitem specialiști din București sau de la Policlinica din Oradea. Era o grijă față de dvs. Așa cum, acum, din respect, nu am început cu județul Alba, ați văzut, ci am început cu județul Alba, ci cu dvs, pentru că vă arăta respectul și bucuria că ați revenit la muncă”, a spus Vela.

Ce a spus ministrul Vela la începutul videoconferinţei

Ministrul a început videoconferința spunând că nu vrea să se mai întâmple în turul 2, la Arad, când prefectul și subprefectul „au depus armele”.

„Nu vreau să se mai întâmple ce s-a întâmplat la Arad, să se depună armele sau să fugă din linia frontului pentru că cei care fac infracțiuni sau se dedau la evenimente incorecte, mă refer la contravenții, nu iau pauză. Și atunci trebuie să găsim resurse să stăm cu toții pe baricade, să fim demni, să ne implicăm maxim”, a spus Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel