Marcel Toader - Maria Constantin, divorț. Emilia Dorobanțu dă cărțile pe față

Interpreta de muzică populară Emilia Dorobanțu a acceptat să vorbească, la Antena Stars, despre perioada dificilă în care familia ei a fost implicată într-un scandal mediatic. 

Artista susține că a fost o perioadă destul grea cea în care a aflat din presă că soțul ei ar fi implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin.

"Nu sunt o persoană de scandal"

"Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic. Nu sunt o persoană de scandal. Am muncit încă de mică, am fost la concursuri, la festivaluri, nu e deloc stilul meu. Soțul meu a fost implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, am aflat și eu din presă. De fapt, am fost sunată în timp ce o plimbam pe fetița noastră de 1 an și 8 luni prin parc", mărturisește Emilia Dorobanțu în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

[citeste si] 

Cum a reacționat când a aflat că este "târâtă" într-un scandal, ce a spus soțul ei și cum au reușit să lase în urmă această poveste, cântăreața Emilia Dorobanțu povestește, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel