Marcel Toader a murit. Ce a apărut pe pagina sa de Facebook

Marcel Toader a făcut infarct, sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla la masă împreună cu câțiva prieteni. Pe pagina sa de Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanțe.

Vestea morții lui Marcel Toader a șocat pe toată lumea. Prietenii virtuali au lăsat sute de mesaje de conddoleanțe, pe pagina sa de socializare.

„Drum lin printre stele, Marcel. Vei rămâne un învingător și sunt sigură că și îngerii aveau nevoie de un învingător, de aceea te-au ales pe tine', „Cu siguranță o să ajungi într-un loc mai bun, pentru că tu ai fost un om minunat! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Condoleanțe familiei îndurerate! Rămas bun, om cu suflet mare!", „Zbor lin către îngeri! Nu îmi vine să cred!", „Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în lumină! Păstrez amintirea serilor de vară de la restaurantul Cocoșul Roșu, când erai alături de Maria și întotdeauna aveai zâmbetul pe buze. Un om sociabil, extrem de elegant de fiecare dată, o persoană care iubea să verbalizeze cu oamenii din jurul lui... Într-un cuvânt, un om plăcut. Să-ți fie sufletul în lumină!", „Deci nu pot să cred! Sunt în stare de șoc", „Îmi pare tare rău că ai plecat!", sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe contul de socializare al lui Marcel Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel