Marcel Ciolacu, VICEPREMIER în Guvernul Tudose. Cine este

Marcel Ciolacu este susținut de PSD-ALDE ca vicepremier în Guvernul Tudose. 

Marcel Ciolacu este deputat PSD de Buzău și liderul al grupului parlamentar al PSD în Camera Deputaților. Numele său a fost vehiculat ca posibil premier. 

În ceea ce privește studiile, a finalizat în 2012 masterul ”Bazele sectorului public. Managementul finanțelor publice”. În 2009, a terminat un curt de ”Perfecționare în domeniul securității și apărării naționale ”Securitate și bună guvernare”. Facultatea de Drept a terminat-o la Universitatea Ecologică din București. 

A urmat mai multe cursuri de formare profesională precum ”Strategii de dezvoltare locala si regionala”, ”Organizarea si functionarea administratiei publice locale, strategia guvernului privind reforma in administratie”, ”Strategii de dezvoltare locale si nationale”, ”Arta rezolvarii conflictelor in administratia publica locala”. 

[citeste si]

”Sunt deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene PSD Buzău. Muncesc în serviciul public de mai bine de 10 ani și, trebuie să recunosc, cea mai mare satisfacție profesională am avut-o în cei 4 ani cât am fost viceprimar al municipiului Buzău. Când faci carieră în serviciul public, cele mai mari provocări sunt problemele pe care oamenii trebuie să le depășească în fiecare zi. Experiența acelor provocări a fost cea mai bună pregătire pentru activitatea legislativă pe care o fac astăzi în Comisia pentru administrație publică din Camera Deputaților. Mă ajută și faptul că fac parte dintr-un partid care a fost întotdeauna mult mai aproape de oameni decât toate celelalte. Indiferent ce spun unii și alții, PSD a avut întotdeauna cei mai buni specialiști în administrație și guvernare. Iar eu sunt membru PSD din 1990. Am crescut politic în acest partid, am urcat treaptă cu treaptă, am coordonat campanii electorale și am câștigat alegeri. Acum, ca președinte de filială, obiectivul meu este să aduc din nou partidul în mijlocul oamenilor din Buzău. Pentru că eu sunt sigur că numai muncind împreună, transparent și onest, putem da Buzăului și României o șansă reală la un viitor mai bun.” așa se descrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook, apreciată de 3.300 de persoane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel