Marcel Ciolacu, mesaj înainte de turul II: Avem un candidat care a demonstrat curaj

Dăncilă - Ciolacu
Dăncilă - Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis un ultim mesaj înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale şi l-a criticat din nou pe preşedintele Iohannis pentru refuzul de a participa la o dezbatere. 

"Duminică avem șansa să demonstrăm din nou că PSD este și va rămâne cel mai puternic partid din România! Iar acest lucru este posibil doar dacă mergem cu toții la vot și alegem Viorica Dăncilă!

Avem un candidat care a demonstrat din plin că are curaj și că nu îi e frică să intre în ring. Și să dezbată! Proiecte și soluții pentru România.

Din păcate, în aceste săptămâni am văzut-o doar pe Viorica Dăncilă asumându-și un dialog cinstit și onest cu toată lumea. Fără menajamente și fără regie.

De partea cealaltă?! Doar aroganță, sfidare și superioritate obtuză! Și foarte puțin respect față de românii de la care aștepți voturi...

E timpul să arătăm forța PSD! Cursa pentru o guvernare de stânga începe duminică! Avem nevoie de un președinte cu principii social-democrate! Avem nevoie ca PSD să facă din nou politica pentru oameni!

Mergeți la vot! Votați Viorica Dăncilă! Votați PSD!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel