Marcel Ciolacu: Ludovic Orban este plătit pentru a guverna

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat ideea că PSD este pregătit şi pentru alegeri anticipate. În plus, acesta a afirmat că Ludovic Orbat este plătit pentru a guverna. 

"Da, PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri!

Am spus-o și o voi repeta pentru că acesta este adevărul, chiar dacă unora nu le convine. Însă nu despre PSD e vorba zilele acestea, ci despre România. Prioritatea guvernului trebuie să fie guvernarea, nu joaca cu soarta oamenilor.

Ludovic Orban este plătit de români pentru a guverna. Dacă este incapabil să se ridice la înălțimea funcției pentru care a fost din nou nominalizat, trebuia să aibă tăria să o refuze și să lase locul unui om competent și preocupat de soarta țării, nu doar a propriului partid.

Mai mult, stabilitatea unei țări nu poate fi subiect de joacă politică. "Pentru că așa vreau eu!" nu își are locul într-o democrație.

Acesta este și motivul pentru care am sesizat astăzi Curtea Constituțională cu privire la nominalizarea făcută de Iohannis, care generează un conflict juridic de natură constituțională.", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel