Marcel Ciolacu, întâlnire cu Maia Sandu. "Provocările sunt mari"

Maia Sandu
Maia Sandu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, marţi, cu prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, care a afirmat că ţara sa a contat întotdeauna pe sprijinul României. Marcel Ciolacu a felicitat-o pe Maia Sandu pentru numirea în funcţia de premier al Republicii Moldova şi pentru că a reuşit să depăşească 'situaţia complicată' din această ţară. 

"În primul rând aş dori să vă felicit pentru funcţie şi nu în ultimul rând că aţi depăşit această situaţie un pic complicată din Moldova cu multă înţelepciune şi fără nicio escaladare, chiar surprinzător faţă de ce veşti veneau şi ce se putea întâmpla. Trebuie multă maturitate. Ţineţi cât mai bine lucrurile să intraţi cât mai repede în rolul de prim-ministru în forţă", a afirmat Ciolacu, la începutul întâlnirii.

"Provocările sunt mari"

La rândul său, Maia Sandu a mulţumit pentru mesajele de sprijin şi a spus că Republica Moldova a contat întotdeauna pe ajutorul României.

"Mulţumesc de oportunitatea de a discuta. Ne bucurăm să fim aici şi mulţumim pentru mesajele de sprijin şi ne bucurăm că am reuşit să trecem peste această perioadă complicată. Am contat pe sprijinul României întotdeauna şi contăm şi astăzi. Provocările sunt mari, această guvernare şi-a asumat responsabilitatea să redea încrederea cetăţenilor în Republica Moldova, în instituţiile din Republica Moldova. Asta înseamnă să facem ordine, să curăţăm instituţiile de influenţele fostului sistem oligarhic, să consolidăm independenţa acestor instituţii, să construim un mediu de afaceri propice creşterii economice şi inovării, creşterea standardelor de viaţă, a spus Maia Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel