Marcel Ciolacu, discuţie cu silvicultorii protestatari. Critici la adresa lui Barna: S-a acoperit de ruşine şi huiduieli. Ghinion!

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a vorbit cu silvicultorii veniţi să protesteze în Capitală pentru sporirea condiţiilor de siguranţă şi l-a criticat pe Dan Barna pentru că a vrut să speculeze politic momentul. 

""Suntem singuri în pădure cu hoții de lemne și de cele mai multe nu ne apără nimeni decât Dumnezeu."
Asta mi-a spus unul dintre silvicultorii care au protestat astăzi în fața Parlamentului cerând să își poată face meseria în condiții de siguranță.

Eu cred că lucrurile pe care le cer acești oameni sunt de bun simț! Nu poți să aperi pădurea doar cu pixul și legitimația! Acest lucru este inacceptabil!

De asta am ținut să merg împreună cu mai mulți colegi parlamentari alături de silvicultori și să-i invit la o discuție așezată pentru a stabili împreună măsurile urgente care se impun. Dintre toate punctele convenite, cel mai important este că vom dezbate și aproba în regim de urgență Statutul personalului silvic care îi va ajuta pe aceștia să se apere mai eficient în fața hoților de lemne și a braconierilor. Vorbim de măsuri de întărire a autorității, dotare cu armament de serviciu și alte mijloace tehnice de apărare.

Am făcut un pas important și sper ca alături de celelalte legi agreate să contribuim la îmbunătățirea condițiilor în care silvicultorii își fac treaba.

PS: am văzut că domnul candidat Barna a încercat să speculeze electoral acest protest. Nu știa însă că silvicultorii cunoșteau că USR nu a votat în comisii legile care îi priveau. Așa că s-a acoperit de rușine și huiduieli! Ghinion!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel