Marcel Ciolacu, discuţie cu Niculae Bădălău după afirmaţia despre Diaspora: Derapaj! Astfel de afirmații nu pot fi tolerate!

Marcel Ciolacu anunţă că a avut o discuţie cu Niculae Bădălău după declaraţiile privind diaspora. 

"Resping afirmațiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora. Îmi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său. De altfel, am discutat cu domnul Bădălău și m-a asigurat că a conștientizat exprimarea nefericită și că o regretă.

PSD îi respectă pe toți românii indiferent de locul în care trăiesc. Atrag atenția tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ce a declarat Niculae Bădălău 

”În afara faptului că e o discriminare, dânșii să voteze trei zile și noi una... Mie nu poate să mi se dea un drept și altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care și dânșii... Acum e discuția pe câte locuri dăm în Diaspora. Dacă vreți să puneți pe listă și Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, pașapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăștia, eu știu, nu știu, nu ilegal, da’...”, a declarat Niculae Bădălău într-o conferință de presă susținută la Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel