Marcel Ciolacu, avertisment pentru Guvernul Orban: Vom avea încă o lege neconstituţională. Au venit doar cu minciuni

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat din nou Guvernul Orban că nu vrea dublarea alocaţiilor pentru copii, şi le-a adus aminte liberalilor şi de un alt proiect. 

"PNL trebuie să-și aducă aminte și de proiectul inițiat privind reducerea TVA de la 19% la 16% și a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%. Să-l punem și pe acesta pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare.

Pe de altă parte, este foarte bine faptul că PNL și-a adus aminte că avem o prevedere, adoptată deja de Parlament, prin care se dublează alocațiile copiilor, prevedere pe care însă domniile lor nu au găsit de cuviință să o și pună în aplicare. Deși a trecut aproape o lună, PNL nu a fost interesat de găsirea unei soluții.", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Avertisment de la PSD: Încă o lege neconstituţională

"PSD este pentru tăierea pensiilor speciale, însă așa cum vrea PNL va fi doar o altă lege declarată neconstituțională. Pentru a face efectiv dreptate, pentru ca sumele să fie reduse, noi am inițiat legea supra-impozitării pensiilor speciale și am votat-o deja la Senat. PSD va vota supraimpozitarea pensiilor, cu excepția militarilor, întrucât aceștia își riscă viața în teatrele de operațiuni. Până acum, PNL a venit doar cu minciuni. Se fac că fac, nedorind în realitate să schimbe nimic!", a mai scris preşedintele interimar al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel