Marcel Ciolacu, anunţ despre Legea pensiilor: Așa este normal!

Mihai Ciobanu / 01 oct 2019 / 17:02
Pensionari
Pensionari

"E păcat că sunt încă politicieni care consideră că pensionarii din România sunt ”asistați sociali” sau că orice creștere de pensii reprezintă o 'pomană electorală'. La fel cum sunt încă mulți politicieni care promovează un discurs al urii împotriva seniorilor, pe care îi denigrează, îi cataloghează în fel și chip sau pur și simplu îi marginalizează", transmite Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Eu cred că o societate normală este aceea care nu lasă pe nimeni în urmă, cu atât mai mult pe cei mai în vârstă. Seniorii au nevoie de atenția, iubirea,grija și protecția noastră, dar și de siguranța că vor continua să fie utili în societate și că pot ajuta prin experiența lor la dezvoltarea ei.

Și da, voi continua să susțin aplicarea la virgulă a Legii pensiilor adoptată de PSD deoarece consider că orice pensionar trebuie să aibă o viață decentă și să își permită ca din pensia sa să le poată cumpăra nepoților un cadou de 1 Iunie sau de Crăciun. Pentru că așa este normal! La mulți ani tuturor seniorilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.