Maratonul Nisipului, la a patra ediție

Staţiunea Mamaia găzduieşte a patra ediţie a Maratonului Nisipului, competiţie sportivă care se desfăşoară integral pe nisip, duminică, 26 martie 2017.

La evenimentul internaţional vor alerga peste 1.000 de iubitori ai sportului, atât din România, cât şi din străinătate, iar peste 120 dintre ei îşi vor capacita toate forţele pentru a termina cu brio cei 42 de kilometri pe nisip.

Maratonul Nisipului cuprinde atât probe competitive, pe distanţe de 42, 21, respectiv 10 kilometri, cât şi crosul „Family Run”.

Fondurile strânse în cadrul crosului Family Run vor fi direcţionate pentru reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța, prin proiectul social iniţiat de Asociația Dăruiește Aripi.

Sponsorii competiţiei au pregătit premii în valoare totală de 26.600 de lei, 22 de premii pentru categoria Open, 108 premii pentru cele 6 categorii de vârstă și premiul suplimentar pentru doborârea recordului cursei la proba de maraton, care a fost stabilit la ediția trecută, de Ghenadie Timbalist (2 ore 36 minute şi 2 secunde) şi Nicoleta Ciortan (3 ore 17 minute şi 18 secunde), în valoare de 500 de lei. În același timp, premiate vor fi și primele 5 familii clasate la crosul Family Run.

Participanții sunt așteptați să ridice kit-urile de concurs din Vivo! Constanţa, în zilele de vineri (24 martie) şi sâmbătă (25 martie), în intervalul orar 10.00-22.00, în zona Food Court.

Înscrierile la Maratonul Nisipului 2017 se pot face pe www.maratonulnisipului.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel