Maramureş: Bărbaţi arestaţi preventiv, după ce au agresat mai multe persoane pe stradă

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pe o perioada de 30 de zile, fiind cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, a informat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Conform sursei citate, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată că în faţa unui local public de pe strada George Coşbuc a avut loc un scandal. La faţa locului poliţiştii au identificat doi băimăreni, care au susţinut că au fost agresaţi de trei tineri necunoscuţi, care aveau asupra lor obiecte contondente şi pistoale cu gaze şi care ulterior au plecat cu un autoturism. Poliţiştii au reuşit să identifice trei tineri, cu vârste cuprinse între 29 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

'Totodată, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că în faţa aceluiaşi local public, cei trei ar fi agresat un alt băimărean, lovindu-l cu un baston telescopic', a mai spus Florina Meteş. Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi Judecătoriei Baia Mare, care a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel