Maramureş: Trupul unei fetiţe dispărute, găsit în râul Tisa de autorităţile din Ucraina

Autorităţile ucrainene au găsit pe malul drept al râului Tisa, în vecinătatea localităţii Teceu, trupul unei fetiţe care a fost dată dispărută, în localitatea Repedea, în urmă cu aproape trei săptămâni, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile ucrainene, a verificărilor efectuate şi a recunoaşterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se ca este vorba de fetiţa dispărută din comuna Repedea.

Conform aceleiaşi surse, se efectuează demersuri pentru repatrierea cadavrului găsit pe teritoriul ucrainean. Fetiţa în vârstă de şase ani a căzut cel mai probabil în pârâul Tomnatec din apropierea locuinţei părinţilor, fiind purtată de ape până în râul Tisa. Timp de mai multe zile, autorităţile locale sprijinite de reprezentanţii instituţiilor subordonate Ministerului de Interne au efectuat acţiuni de căutare în zona care s-a presupus a fi avut loc dispariţia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel