Maramureş: Liberalii sunt optimişti în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi fac planuri pentru alegerile locale

Rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare şi referendumul din 26 mai arată, în opinia, preşedintelui PNL Maramureş, Ionel Bogdan, că viitoarele alegeri prezidenţiale, locale şi parlamentare pot fi câştigate de liberali. 

'Rezultatele obţinute în mai multe localităţi din judeţ ne artă că putem câştiga alegerile locale. (...) Până atunci obiectivul nostru este câştigarea primului tur al alegerilor prezidenţiale şi în al doilea tur de scrutin - Klaus Iohannis, preşedinte.

Filiala PNL Maramureş susţine cu toată priceperea această candidatură a preşedintelui Kalus Johannis', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, liderul filialei judeţene PNL. Acesta a mai menţionat că pentru alegerile locale din anul 2020 a fost stabilită o creştere a numărului de primării care ar putea intra în portofoliul candidaţilor liberali.

'Pentru anul viitor, obiectivul este să câştigăm minimum 10 primării în plus în judeţul Maramureş: Sighetu Marmaţiei, Baia Mare şi alte 8-9 primării din restul zonelor. Obiectivul principal pe care-l avem este câştigarea Consiliului Judeţean. Cred că având sprijinul cetăţenilor din fiecare oraş şi comună din Maramureş vom reuşi să câştigăm şi mai apoi să punem pe tapet o viziune nouă despre cum trebuie să funcţioneze administraţia locală', a declarat Ionel Bogdan. De asemenea, purtătorul de cuvânt al PNL Maramureş, Cristian Niculescu Ţâgârlaş a reiterat necesitatea demisiei de onoare a preşedintelui CJ Maramureş şi al PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

'Mi se pare jenant pentru politica maramureşeană, de altfel şi pentru cea naţională, că niciun membru al Partidului Social Democrat nu şi-a dat demisia, ca gest de onoare pentru o înfrângere repurtată în această manieră. (...) Transmit mesajul meu către domnul preşedintele Gabriel Valer Zetea să-şi dea demisia, să facă un pas în spate, atât din funcţia politică pe care o are, cât şi din funcţia administrativă de preşedinte al Consiliului Judeţean', a declarat Cristian Niculescu Tâgârlaş.

În context, preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a subliniat că aşteaptă un semnal din partea partidelor de opoziţie în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi a mai precizat că aşteaptă din partea PMP o clarificare a parteneriatului semnat cu PSD în anul 2016 la nivel judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel