Mara Bănică a izbucnit în lacrimi când a auzit ce a spus avocatul Ionașcu după accident

Avocatul Daniel Ionașcu a suferit un accident grav de mașină şi a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost operat.

În cadrul emisiunii "Acces Direct", Daniel Ionaşcu a făcut mai multe declaraţii, moment în care Mara Bănică a izbucnit în lacrimi.

"Vreau să vă spun că vă văd de pe un pat de spital... în România sunt medici de excepţie, mă plec cu plecăciune în faţa medicului Ioan Lascăr, nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă, România are viitor. Vreau să vă fac o mărturisire, venind pe targă, într-o salvare, de la kilometrul 32 spre spitalul de urgenţă din Capitală... mi-am amintit obiectivele de la "Acces Direct", ce înseamnă să ai în faţă 1, 2 milioane de oameni... Eşti cineva, pentru că spui, pentru că ai prilejul... Mi-am dat seama într-o clipă cât de zădarnic poate fi totul şi cât de important e să nu avem gândul acesta, ci gândul că poate mâine nu ne mai vedem, ceea ce era absolut posibil. Nu cred în această clipă că noi nu ne vom mai vedea, vreau să vă spun tuturor celor de la "Acces Direct" simplu şi clar că vă iubesc pe viaţă din toată inima mea, îmi dau lacrimile că nu sunt acolo", a zis Daniel Ioneşcu.

[citeste si]

Mara Bănică şi Camelia Mitoşeru au izbucnit în lacrimi la auzul acestor cuvinte încărcate de emoţie.

"Ne-ai speriat foarte tare, eu te iubesc sigur, fără anestezie." a spus Mara Bănică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel