Manual pentru pedofili, în Olanda. Nu poate fi interzis de autorități

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

În Olanda, există un manual al pedofililor ce nu poate fi interzis de autorităţi.

În manual se arată cum pot fi ademeniţi şi abuzaţi copiii. Manualul nu poate fi interzis pentru că nu este penal, scrie nltimes.nl, potrivit Antena 3.

Conform manualului, copilul este considerat o pradă sigură pentru că nu poate vorbi. Copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 4 ani sunt consideraţi periculoşi pentru că nu pot păstra secrete.

Cartea descrie cum să îşi cureţe pedofilii urmele după ce au abuzat de un copil, astfel încât ADN-ul acestora să nu poată fi găsit pe copil sau în mediul înconjurător. De asemenea, se oferă informaţii despre cum pot fi stocate în siguranţă, pe calculator imagini cu abuzurile. Manualul oferă instrucţiuni pentru fapta de abuz în sine.

Ministerul Justiţiei şi Securităţii a analizat dacă manualul pedofililor poate fi interzis, iar concluzia a fost că avocaţii din departamentul pe care îl conduce au stabilit că orice interdicţie este imposibilă, întrucât manualul nu conţine materiale penale.

Potrivit presei olandeze, Fundația Strijd tegen Misbruik, care luptă împotriva abuzurilor la adresa copiilor, solicită ca această țară să interzică manualul pentru pedofili, un volum de peste o mie de pagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel