”Mânjii” naționalei mari au ajuns în cantonamentul din Italia, pentru EURO 2019

Cei mai tineri jucători ai naționalei mari a României, Hagi împreună cu Băluţă, Puşcaş, Nedelcearu şi Man, au părăsit Malta pentru a se alătura lotului naționalei de tineret U 21 și a continua pregătirile pentru Campionatul European de tineret U21 din Italia și San Marino.

Chiar nu mă interesează ce jucători vin, ce jucători sunt convocaţi la echipele lor naţionale, pentru că nu cred că este vorba de Anglia, Franţa, Croaţia, aici este vorba despre noi, de cât de bine suntem pregătiţi să luptăm de la egal la egal!" a declarat Ianis Hagi, mijlocaşul naţionalei U21 pentru TVR.

Au îmbrăcat tricoul Naţionalei României în preliminariile EURo 2020, iar acum se pregătesc să îl poarte şi pe cel al Naţionalei de tineret la Campionatul European de Fotbal U21. Astăzi, 11 iunie, la prima oră a dimineţii, Hagi împreună cu Băluţă, Puşcaş, Nedelcearu şi Man au părăsit hotelul din Valletta şi s-au îmbarcat în avionul de Italia, pentru a se reuni cu lotul U21.

Au fost puţine ore de somn după un traseu competiţional dificil, care a inclus deplasări internaţionale, antrenamente intense şi meciuri decisive, de cea mai mare miză. Tricolorii au ajuns în Malta direct de la Oslo, iar după meciul de aseară, cei cinci jucători s-au reunit astăzi, în jurul orei 15.00, cu lotul U21 condus de Mirel Rădoi.

Ultimele zile de pregătiri

Odată ajuns la Bologna, pe Ionuţ Nedelcearu îl aşteaptă un nou control medical - care va sta la baza deciziei de participare a sa la campionatul care începe duminică.

Până atunci, jucătorii mai au câteva zile de pregătire, şi aşteaptă cu nerăbdare participarea la ceea ce pentru ei, reprezintă cea mai importantă competiţie a carierei: Campionatul European.

Îmi place tricoul echipei naţionale! Să-l port în atât de multe meciuri este o mare onoare pentru mine!”, a declarat pentru TVR mijlocaşul Tudor Băluţă, jucătorul lui Viitorul, care în curând se transferă la Brighton.

Important este să mergem încrezători la CE şi să jucăm cât mai bine pentru că foarte mulţi oameni ne vor urmări acum. Sunt sigur că vor fi mulţi români care ne vor susţine, iar noi vrem să nu-i dezamăgim", a declarat mijlocaşul Dennis Man pentru TVR.

Din 16 iunie, Campionatul European de Fotbal U21 este în direct şi în exclusivitate la TVR.

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel