Manifestație în Piața Victoriei. Tactica #rezist pentru a scoate protestatarii în stradă

Proteste
Proteste

O nouă manifestație urmează să aibă loc, duminică, în București. 

Manifestația va avea loc, duminică, de la ora 18:00, în Piața Victoriei. 

În contextul în care manifestațiile din Piața Victoriei au strâns tot mai puțini protestatari în fața Guvernului, de această dată va fi organizat și un concert în fața Guvernului. 

”În cadrul manifestației va avea loc un concert, cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil. Corul Sound Choir va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosfera pentru toți participanții din piață. Toți artiștii participă pro bono la eveniment. De asemenea, vor urca pe scenă personalități din diferite domenii, fără implicare politică.” arată comunicatul de presă despre eveniment.

Deși se precizează că vor urca personalități fără implicare politică, sunt nume prezente frecvent la protestele #rezist: filosoful Mihai Șora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole și Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la Dăruiește Viața. Ei vor transmite mesaje politice, de mobilizare la vot.  În același timp, 4.000 de membri Declic vor realiza o coregrafie specială, ce vrea să transmită mesajul că România iubește Europa. 

Manifestația are loc cu o săptămână înainte de alegerile europarlamentare, în plină campanie electorală, într-un loc simbolic pentru protestele anti-PSD, cu personalități politice care de ani de zile au mesaje împotriva alianței de guvernare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel